Wild Child

Wild ChildPoppy Moore är en tjej från Malibu från Kalifornien vars liv är perfekt. Men hon går ett steg för långt när hon förstör flytten för hennes pappas nya flickvän och skickas till ett internat i England.
Poppy tänker inte stanna länge på internatet och med hjälp av nya kompisar försöker hon bli utkastad. De hittar på roliga och dumma saker men rektorn Mrs Kingsley kallar inte till skolrätten.

En ny plan tar form i tjejernas huvud, och den kommer lyckas! Men biljetten därifrån kan vara en anledning till att hon vill stanna. En utav dem i alla fall. Poppy börjar trivas och har fått mycket bra kompisar som hon faktiskt älskar, men sedan dycker otrevliga brev upp, skrivna från Poppys mejladress, men som Poppy inte står för. Det är tydligen någon som inte vill ha kvar henne.Jag tycker att filmen är jättebra. Den visar hur vänskap kan utvecklas mellan så olika människor, hur man kan älska varandra trots att man är från "två olika världar". Poppy är ju en väldigt självupptagen, dum rik tjej men genom att umgås med andra människor kan hon hitta en annan sida av sig själv, hennes riktiga jag. Och jag tror inte Poppy är ensam om att vara såhär. Så den visar på ngt sätt, att tjejer som är såhär, fasktiskt har en annan sida.
Filmen bjuder på humor, härliga skratt och snygga killar :) ABSOLUT sevärd!

Betyg: 4,5/5

/Anna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0