Wild Child

Wild ChildPoppy Moore är en tjej från Malibu från Kalifornien vars liv är perfekt. Men hon går ett steg för långt när hon förstör flytten för hennes pappas nya flickvän och skickas till ett internat i England.
Poppy tänker inte stanna länge på internatet och med hjälp av nya kompisar försöker hon bli utkastad. De hittar på roliga och dumma saker men rektorn Mrs Kingsley kallar inte till skolrätten.

En ny plan tar form i tjejernas huvud, och den kommer lyckas! Men biljetten därifrån kan vara en anledning till att hon vill stanna. En utav dem i alla fall. Poppy börjar trivas och har fått mycket bra kompisar som hon faktiskt älskar, men sedan dycker otrevliga brev upp, skrivna från Poppys mejladress, men som Poppy inte står för. Det är tydligen någon som inte vill ha kvar henne.Jag tycker att filmen är jättebra. Den visar hur vänskap kan utvecklas mellan så olika människor, hur man kan älska varandra trots att man är från "två olika världar". Poppy är ju en väldigt självupptagen, dum rik tjej men genom att umgås med andra människor kan hon hitta en annan sida av sig själv, hennes riktiga jag. Och jag tror inte Poppy är ensam om att vara såhär. Så den visar på ngt sätt, att tjejer som är såhär, fasktiskt har en annan sida.
Filmen bjuder på humor, härliga skratt och snygga killar :) ABSOLUT sevärd!

Betyg: 4,5/5

/Anna :)

Chicago

Chicago


Att bli en stor stjärna,att få synas på varieté-scenen är Roxie Harts största dröm. Därför inleder hon en affär med Fred Casely som lovar henne att han ska göra henne till stjärna. 
Roxie får reda på att Fred ljugit och hon mördar honom,vilket gör att hon hamnar i fängelset. Där träffar hon även hennes idol Velma Kelly,som inte alls är så snäll som hon föreställt sig. I fängelset får hon hjälp av advokaten Billy Flynn att ta sig ut,advokaten som aldrig förlorat ett fall.
Men vad händer när Velma bestämmer sig för att ta tillbaka sin plats i huvudrubrikerna och vad händer när man blir för desperat efter kändisskapet? 

 

Uppträdande från Chicago:
 


Jag älskade filmen,jag älskar musiken,skådespelarna,dansen-ALLT. Musikaler är nått som jag alltid tyckt om,jag älskar glädjen och dramat.

Denna musikal hade allt och därför får den ett starkt betyg!

Betyg:4,5/5

//Christina

RSS 2.0