Välkomna!

Hejsan!

Vi är tre tjejer som bestämt oss för att skapa en blogg. Vi heter Christina, Jenny och Anna. Christina är 15 år och kommer från Skåne och ska börja gymnasiet till hösten, medan Anna och Jenny går i samma klass i sexan och är 13 år, men vi två kommer ifrån Stockholm.
Jenny och Christina är kusiner, och Anna lärde känna Christina genom ett av våra största intressen, Twilight. Vi har även ett eget sisterhood tillsammans med en tjej som heter Emma.

Det är inte en vanlig blogg om vardagslivet och så, utan det är en blogg om recensioner på filmer och böcker vi ser och läser. Vi skriver ner vad filmen eller boken handlade om och sedan vad vi tyckte om den. På det här sättet hoppas vi att vi ger er bra tips på filmer och böcker. Så om ni är osäkra på vad ni vill läsa för bok, eller se för film, kan ni alltid kolla in här och se vad vi rekomenderar.

Vi kommer uppdatera bloggen så ofta vi kan, och vi hoppas att ni kommer läsa och kommentera den :) Ni får gärna komma med tips till oss om böcker/filmer också!

Kramar från Cristina, Jenny och Anna

Kommentarer
Postat av: Joizan

Vad kul! Jag måste börja läsa mer, så perfekt blogg :D

2009-04-09 @ 13:58:04
URL: http://joizan.bloggagratis.se
Postat av: Matilda A

Fett bra ju:) Har ska jag lätt kolla, tack så mkt :D

2009-04-09 @ 14:03:58
Postat av: ellllllllllllllie

fiin design :)

2009-04-09 @ 16:38:36
URL: http://elllson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0